In English->

Puheenjohtaja Markku Lemmetty
mol.lemmetty@pp.inet.fi

Haluatko jäseneksi?

Suomi-Intia-Seurassa on noin 250 jäsentä. Seura järjestää monenlaista Intiaan ja intialaiseen kulttuuriin liittyvää toimintaa, muun muassa seminaareja, esitelmiä, kursseja ja erilaisia tapahtumia. Tiedotamme tilaisuuksista uutiskirjeissä, joita seuran jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeissä kerrotaan myös muista Intiaan liittyvistä tapahtumista, uutisista ja mielenkiintoisista aiheista.

Seuran jäsenmaksu on 15 euroa vuodessa, 20 euroa pariskunnalta, tukimaksu on 40 euroa. Ainaisjäsenmaksu on 225 euroa. Jäseneksi voit liittyä vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrot lyhyesti miksi haluat liittyä seuraan ja ilmoitat yhteystietosi. Lähetä viesti osoitteeseen info(at)suomiintiaseura.fi tai Suomi-Intia-Seura, Opastinsilta 9 B 39, 00520 Helsinki.

Jos olet kiinnostunut toimimaan aktiivisesti seurassamme, ideoimaan kulttuuritapahtumia ja toteuttamaan erilaisia tilaisuuksia, ota hallituksen jäseniin yhteyttä sähköpostitse: info(at)suomiintiaseura.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan seuran toimintaan!

1. Järvipalatsi, Jaipur, kuva: Pirjo Alhola
2. Vedenhaku, kuva: Kirsi Mankila