1. Kerala backwaters, kuva: Helena

Päivitetty 23.07.2017

Kesän ohjelmaa->

Intian itsenäisyyspäivä 15.8.2017

Päivää juhlitaan lähetystössä. Tarkemmat tiedot Intian lähetystön kotisivuilta.

Peali Juva & The Bollywood Bliss Band 14.9.2017 klo 19.00 Espoon kulttuurikeskus, Louhisali

Osoite: Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo

Värikkäässä syyskonsertissa kuullaan intialaista melodiamusiikkia ja tanssittavia Bollywood-lauluja sekä pari Bhangra-kappaletta Shava-yhtyeeltä. Laulujen teemoina ovat rakkaus, luonto, henkisyys, vuodenajat ja värit.

Lisätietoja: Peali Juva & The Bollywood Bliss Band Espoon Kulttuurikeskuksessa

Suomen suurimmat Bhangra-bileet 17.9. Gloriassa

GLORIA Kulttuuriareena, Pieni Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki

Bolly Beat Dancers yhdessä PCS Punjab Cultural Society Finlandin kanssa järjestävät syyskuussa Suomen isoimmat ja hauskimmat Bhangra-bileet! Luvassa yli 4 tuntia hyvää musiikkia, tanssia ja täyttä Bhangraa!

Illan tähtivieraana on maailmankuulu "hittimaakari" PBN Englannista, joka on julkaissut lukuisia bhangra-musiikin superhittejä kuten Aashiq, Fitteh Moo, Phatte Chuk di ja Bhangra Paundi.

Lavalla myös suomalainen bhangra-sensaatio Shava sekä tanssiryhmät Bolly Beat Dancers ja PCS Punjab Cultural Society Finland.

Osta lippusi osoitteesta:

HUOM! Liput kannattaa ostaa ennakkoon, koska paikkoja on rajoitetusti ja lippuhinnat ovelta ovat kalliimmat.

Lisätietoa: www.bollybeat.fi  tai Bolly beat Dancers:in facebook-sivulta.

Syksyn päätapahtuma DIWALI lauantaina 14.10.2017

Seuramme järjestää jo 18. kerran valonjuhlan – Diwalin. Oikea tapa tutustua intialaiseen juhlakulttuuriin on osallistua tähän juhlaan. Mukana intialaista ja suomalaista ohjelmaa ja herkullinen intialainen illallinen.  Tarkemmat tiedot myöhemmin.

Myös Intia-Suomi -lippupinssejä on jäjellä hintaan 2 euroa. Tilaukset Markulta.

Hyvää kesän jatkoa!

Markku Lemmetty