1. Kerala backwaters, kuva: Helena

Syksyn ohjelmaa->

Naatya Vedika - intialaista klassista tanssia

Luentosarja 8.11 - 13.12

Tanssin ammattilaiset kertovat intialaisten tanssitraditioiden alkuperästä ja historiasta. Alla olevasta kuvasta ilmenee tarkemmat tiedot ja ajat. Paikkana on Rauhanasema, Veturitori 3, Helsinki. Luentosarja on maksuton, varaa paikkasi osoitteesta culture.helsinki@mea.gov.in.

Tilaisuudet järjestevät yhdessä Intian suurlähetystö, Finland Malayalee Association, Punjab Cultural Society Finland, Finland Tamil Sangam, Finland Telugu Association ja Suomi-Intia-Seura.

Naatya Vedika

Myös Intia-Suomi -lippupinssejä on jäjellä hintaan 2 euroa. Tilaukset Markulta.

Markku Lemmetty
Sivun alkuun->

Suomi-Intia-Seuran vuosikokous 22.11 klo 17.00

Paikkana on Rauhanasema, Veturitori 3, Helsinki. Kokouksessa käsitellään sääntöjemme mukaiset asiat. Kokouksen jälkeen voit jäädä seuraamaan Baharatanataym tanssin esittely, muista kuitenkin ilmoittautu tilaisuuteen erikseen yllä esitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa vuosikokoukseemme!