1. Kerala backwaters, kuva: Helena

Päivitetty 01.03.2017

Kevään ohjelmaa->

Vierailu Intian  suurlähetystöön  16.3.2017

Intian suurlähettiäs Ashok Kumar Sharma on esittänyt vierailukutsun seuramme jäsenille tulla tutustumaan lähetystöön Kulosaarentie 32, 00160 Helsinki. Vierailuaika on torstaina 16.3.2017 klo 18 alkaen. Ohjelmassa on tutustumista, seurustelua ja maittavaa intialaista illallista. Ilmoittaudu mahdollisimman pian ja viimeistään keskiviikkona 8.3.2017 Markku Lemmetylle (mol.lemmetty@pp.inet.fi). Paikkoja on rajoitetusti.

Terveisin

Markku Lemmetty
Suomi-Intia-Seura

Maailma kylässä -festivaali 27-28.5.2017

Kaisaniemen kenttä ja Rautatientori keräävät jälleen yhteen kaikki maailman eri kolkista olevat ihmiset. Myös seuramme on mukana.

India Day 2017, 17.6.2017 Suvilahti, Helsinki

Viime vuoden innoittamana järjestetään tänäkin vuonna India Day. Järjestäjinä ovat seuramme Intian suurlähetystön ja intialaisten yhteisöjen kanssa. Todella upea tapahtuma tulossa.

Myös Intia-Suomi -lippupinssejä on jäjellä hintaan 2 euroa. Tilaukset Markulta.

Hyvää kevään alkua!

Markku Lemmetty