1. Kerala backwaters, kuva: Helena

Päivitetty 01.12.2018

Syksyn ohjelmaa->

Ayurveda -keskustelutilaisuus

Intian suurlähetystö järjestää Ayurveda -keskustelutilaisuudet Helsingissä 30.11. ja Tallinnassa 3.12. lisätietoja lähetystöstä ja linkeistä:
Helsinki event, 30 November: https://www.facebook.com/events/297893184151083/
Tallinn event, 3 December: https://www.facebook.com/events/248291742522635/

Sivun alkuun->

Syyskokous kokouskutsu 3.12.2018

Seuramme syyskokous pidetään maanantaina 3.12.2018 klo 17.00-18.00. Kokouspaikkana on Pääpostitalo, Helsinki. Kokoushuone on Mannerheimintien puoleisen pääoven kautta sisälle toimistoon 1 krs. (Opastus ovella). Entistä kokouspaikkaamme Kirjasto 10:ssä ei enää ole olemassa, koska kirjasto siirtyy tulevaan Oodiin.
Syyskokouksen esityslista:
  1. Kokouksen avaaminen
  2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan ja kahden ääntenlaskijan valitseminen
  3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
  4. Esityslistan hyväksyminen
  5. Ilmoitusasiat
  6. Liittymis- ja jäsenmaksun suuruudesta päättäminen
  7. Seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta päättäminen
  8. Hallituksen puheenjohtajan valitseminen seuraavaksi toi­mi­kaudeksi
  9. Päättäminen hallituksen muiden jäsenten lukumäärästä näiden sääntöjen 8. pykälän asettamissa rajoissa
  10. Hallituksen jäsenten valitseminen seuraavaksi toimikaudeksi
  11. Yhden toiminnantarkastajan ja yhden varatoiminnantarkastajan valitseminen yhdistyksen seuraavan tilikauden tilejä ja hallintoa tarkastamaan
  12. Muut mahdollisesti esiin tulevat asiat
  13. Kokouksen päättäminen.

Matkalippu Bollywoodiin 3.12.2018

Tervetuloa matkalle Intiaan maanantaina 3.12.2018 Pääpostitalon kokoushuoneeseen. Käynti Mannerheiminaukion puolelta Pääpostitalon pääovesta, missä opastus. Toimittaja ja valokuvaaja Anna Pesonen-Smith kertoo kirjastaan Matkalippu Bollywoodiin. Anna on asunut Intiassa vuosina 2004-2015 ja kirjoittanut kokemuksistaan, mitkä hän nyt kuvien kera jakaa meille.  Tilaisuus alkaa klo 18 kun Suomi-Intia-Seuran vuosikokous on päättynyt.

Matkalippu Bollywoodiin

Sivun alkuun->

Myös Intia-Suomi -lippupinssejä on jäljellä hintaan 2 euroa. Tilaukset Markulta.

Markku Lemmetty Sivun alkuun->